ΠολιτικήΑρχείο

Ν.Νικολόπουλος:«Η ψήφος στους ΑΝΕΛ σημαίνει ψήφο στην κάθαρση»

 
Ο Νίκος Νικολόπουλος είχε επαφές με φορείς και πολίτες της περιοχής, ενώ συναντήθηκε με τα πολιτικά στελέχη των ΑΝΕΛ στην Αργολίδα και παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.

Ο κ. Νικολόπουλος τόνισε μεταξύ άλλων:

«Ο ελληνικός λαός ξέρει ότι δεν μπορεί να επιλέξει εκείνους που επί πέντε χρόνια, στην πιο μαύρη δυσκολία για την πατρίδα, δεν ακούμπησαν ούτε τρίχα από τους κλέφτες των χρημάτων του λαού και δεν τόλμησαν να πειράξουν καθόλου το κράτος που οι ίδιοι έφτιαξαν για να ταλαιπωρεί τους πολλούς και να ευνοεί τους λίγους.

Ο λαός ξέρει ότι Τσίπρας και Καμμένος μάτωσαν, για να διαπραγματευτούν, μάτωσαν και για να μην επιτρέψουν να υλοποιηθούν τα σχέδια του Σόϊμπλε.

Και ο λαός, που ασφαλώς και ξέρει την αξία που έχει μία ευρωπαϊκή Ελλάδα, ένα μόνο αίτημα έχει: Δικαιοσύνη και ισονομία. Και αυτό θέλουμε να του προσφέρουμε οι ΑΝΕΛ στην αμέσως επόμενη φάση που θα ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Αν δεν χτυπήσουμε την διαπλοκή και τη διαφθορά, όχι μόνο θα αποτύχουμε, αλλά θα αποτύχει και η χώρα, όσα μέτρα και να πάρει. Κατά συνέπεια, αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα δική μας, αλλά και του Πάνου Καμμένου προσωπικά, η μάχη με την σαπίλα…».

Ερωτώμενος σχετικά, ο κ. Νικολόπουλος σημείωσε πως «οι ΑΝΕΛ δεν είναι παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ήσαν και θα πρέπει να συνεχίσουν να είναι το.. δεξί χέρι της διακυβέρνησης, όχι γιατί υπάρχει κάποιου είδους προκατάληψη με την Αριστερά,  αλλά γιατί είναι, πράγματι, εποχή συνεννόησης και συνεργασίας των εθνικών δυνάμεων.

Μόνο που αυτές οι εθνικές δυνάμεις δεν εκπροσωπούνται από τα κόμματα που αποτελούν μέρος της χρεοκοπημένης Ελλάδας, αλλά από νέες και ανεξάρτητες δυνάμεις»

Κλείνοντας ο κ. Νικολόπουλος επανέλαβε ότι «κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα του νέου μνημονίου, ωστόσο αφού το βασικό πρόταγμα ήταν να μην πέσει η χώρα, εκείνο που μετράει είναι η ταχύτερη δυνατή ολοκλήρωση του προγράμματος, ώστε η χώρα να αρχίσει να αναπνέει ελεύθερη μια ώρα αρχύτερα.

Μεταθέσαμε χρονικά τις επιδιώξεις μας, αλλά δεν σκοτώσαμε τα όνειρα ή τη συνείδησή μας. Αντίθετα, είμαστε πολύ πιο αποφασισμένοι τώρα να δώσουμε έναν ουσιαστικό αντιμνημονιακό αγώνα, χωρίς να κινδυνεύσει με κατάρρευση η Ελλάδα…»