ΑθλητισμόςΑρχείο

Επέστρεψε ο Δουβίκας στον Παναργειακό

Η διοίκηση του Α.Π.Ο. Παναργειακός ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την φημολογούμενη από χθες έναρξη συνεργασίας του με τον Γιάννη Δουβίκα, ο οποίος αναλαμβάνει για πολλοστή φορά την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Δουβίκας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας με γυμναστή-εργοφυσιολόγο τον Παναγιώτη Κονομάρα , που είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B. Πριν συνεργαζόταν με την ομάδα του Α.Ο.Χανια ,Επισκοπή ομάδες Football League, Πανθρακικός κ20 Super League.

Είναι απόφοιτος του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδίκευση στο ποδόσφαιρο. Επίσης είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Προγράμματος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδίκευση στην προπόνηση φυσικής κατάστασης και μεγιστοποίηση απόδοση.

Ο έμπειρος και επιτυχημένος τεχνικός Γιάννης  Δουβίκας που έχει κερδίσει ανόδους σε μεγαλύτερες κατηγορίες και κύπελλα με την ομάδα του Άργους, είπε το ναι και θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για το καλό του Παναργειακού αυτή την δύσκολη περίοδο.

Πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.