ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Τατούλης για Φλαμπουράρη: Συνεργάτης του Μεϊμαράκη υπέγραψε την σύμβαση (Ηχητικό)

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, που υπέγραψε με την εταιρεία Διάτμηση τη σύμβαση για το έργο στο αλιευτικό καταφύγιο Βραχατίου. Μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 άσκησε κριτική στα όσα αναφέρονται για τον Αλέκο Φλαμπουράρη, σημειώνοντας πως «η εταιρεία δεν πήρε το έργο επί ημερών της υπουργίας του, ο διαγωνισμός είχε ξεκινήσει πριν από ενάμιση χρόνο» και πως δεν έγινε κάτι παράνομα. «Δεν υπάρχει θέμα Φλαμπουράρη, σταματήστε επιτέλους», τόνισε. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η επισήμανση του κ. Τατούλη πως η σύμβαση με την εταιρεία Διάτμηση υπογράφτηκε από τον συνεργάτη του Βαγγέλη Μεϊμαράκη Πελοπίδα Καλλίρη.

Ο κ. Φλαμπουράρης αποχώρησε από την εταιρεία από τη στιγμή που ανέλαβε υπουργική θέση και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Τατούλης το έργο εγκρίθηκε μέσα από διαγωνισμό που έκαναν οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες μεταξύ των οποίων και ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Πελοπίδας Καλλίρης, ο οποίος είναι στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ο Πέτρος Τατούλης σημείωσε πως γνώριζε τίποτα για τον κ. Φλαμπουράρη και πως μίλησε μόνο με τον νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας τον κ. Κοτταρίδη. «Ασφαλώς και δεν γνωριζα. Ασφαλώς και δεν με ενδιέφερε όπως δεν με ενδιαφέρει με ποιον υπογράφω. Υπογράφω με αυτόν που ο διαγωνισμός, ο νόμιμος διαγωνισμός που κάνουν οι υπηρεσιακοί μας παράγοντες τους οποίους απολύτως εμπιστεύομαι, μαζί με τον οικείο αντιπεριφερειάρχη, τον κ. Καλλίρη», δήλωσε.

Ακούστε ολόκληρη την συνέντευξη Τατούλη:

 

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 – ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ by Parapolitika.Gr on Mixcloud