ΟικονομίαΑρχείο

Σεμινάρια τεχνικών ασφαλείας στο Άργος

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειάς του για την  καλύτερη επιμόρφωση των μελών του πληροφορεί κάθε ενδιαφερόμενο ότι πρόκειται να πραγματοποιήσει για τη χειμερινή περίοδο 2015-2016 σεμινάρια τεχνικών ασφαλείας Β΄και Γ΄κατηγορίας.

Στις επιχειρήσεις Β΄ κατηγορίας ο εργοδότης ή ο εργαζόμενος μπορεί να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού Ασφαλείας εφόσον επιμορφωθεί σε θέματα «Υγιεινής και Ασφάλειας σε χώρους Εργασίας, συνολικής διάρκειας 35 ωρών.

Το κόστος ανέρχεται στα 100 (εκατό) ευρώ.

Στις επιχειρήσεις Γ΄ κατηγορίας , ο εργοδότης μπορεί να αναλάβει καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας εφόσον επιμορφωθεί πάνω σε θέματα «Υγιεινής και Ασφάλειας σε χώρους Εργασίας, συνολικής διάρκειας 10 ωρών».

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 50 (πενήντα) ευρώ.

Για την  Γ΄ κατηγορία το ποσό των 50 (πενήντα)ευρώ καταβάλλεται με την υποβολή της αίτησης.

Για την Β΄ κατηγορία με την υποβολή της αίτησης καταβάλλεται προκαταβολή 50 €. Το υπόλοιπο ποσό θα καταβληθεί την ημέρα έναρξης των σεμιναρίων και αφού προηγηθεί τηλεφωνική ειδοποίηση των ενδιαφερομένων για τις ημερομηνίες διεξαγωγής τους.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Επιμελητηρίου κατά τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 15:00 στα τηλ. 2751067216 και  63023.