ΚόσμοςΑρχείο

Αρουραίος δάγκωσε μωράκι μέσα σε θερμοκοιτίδα! (Video)

Πανικός επικράτησε σε ένα νοσοκομείο της Μπελίζ (χώρα της Κεντρικής Αμερικής στις ακτές της Καραϊβικής), όταν νοσοκόμες ανακάλυψαν έναν αρουραίο στη θερμοκοιτίδα ενός νεογέννητου που είχε γεννηθεί πρόωρα, και μάλιστα αφού το τρωκτικό είχε προλάβει να δαγκώσει το μωράκι.

Τα μέλη του προσωπικού στο νοσοκομείο της Δυτικής Περιφέρειας της Μπελίζ χρησιμοποίησαν μία σκούπα και τα χέρια τους για να αιχμαλωτίσουν τον αρουραίο από την θερμοκοιτίδα, που κανονικά θα έπρεπε να ήταν πλήρως αποστειρωμένη και να βρισκόταν σε ασφαλές μέρος.

Το υλικό που δημοσίευσε το τηλεοπτικό κανάλι 7 News Belize δείχνει μία νοσοκόμα να πιάνει τον αρουραίο από την ουρά, μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες, και να τον σκοτώνει χτυπώντας τον με μία σκούπα.

Ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε στο κανάλι ότι το τρωκτικό μπορεί να εισέβαλε στο νοσοκομείο μέσω των αεραγωγών του κλιματιστικού συστήματος.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο υπουργός υγείας της χώρας διέταξε τη διενέργεια έρευνας για τις συνθήκες υγιεινής του νοσοκομείου, αρνούμενος ωστόσο ότι ο ίδιος φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ελλείψεις στο ίδρυμα.

 

ΠΗΓΗ