ΆρθροΑρχείο

O άμουσος, το μούσι, ο Καμπόσος και ο Τατούλης

60 εκατομμύρια για σχολικές υποδομές διαθέτει για φέτος η περιφέρεια. Μέρος των χρημάτων διατίθεται για το πολύπαθο Μουσικό Σχολείο του Άργους, το οποίο έχει αφεθεί τα τελευταία χρόνια στην τύχη του και μόνο χάριν στο μεράκι των καθηγητών συνεχίζει να λειτουργεί, κάτι που είναι γνωστό στους πάντες από τις συνεχείς παρεμβάσεις τους.

Δυστυχώς όμως η Αργολίδα έρχεται ουραγός των άλλων νομών, οι οποίοι φαίνεται ότι δρουν ταχύτερα και δεν ικανοποιούνται με υποσχέσεις και αναβολές.

Έτσι, μαθαίνουμε από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη, ότι προηγούνται η Τρίπολη και η Σπάρτη έναντι του Άργους.

Μάλιστα, στην αρχή της σχολικής χρονιάς ο περιφερειάρχης που παραβρέθηκε στα εγκαίνια του Μουσικού Σχολείου Τρίπολης, δήλωσε: «Η Περιφέρειά μας έχει πλέον δεδομένο το μουσικό σχολείο της Τρίπολης, το οποίο αποτελεί κόσμημα, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα αποδίδεται και το μουσικό σχολείο της Σπάρτης, ενώ ήδη έχουμε ξεκινήσει τη διαδικασία για να υλοποιήσουμε το μουσικό σχολείο του Άργους».

Λέτε η καθυστέρηση του Άργους, έναντι της Τρίπολης και της Σπάρτης, να οφείλεται στη σύγκρουση Καμπόσου – Τατούλη, ή στην αδράνεια Χειβιδόπουλου, που αν και με μούσι, μπορεί να είναι άμουσος;
 
Υ.Ζ.