ΚοινωνίαΑρχείο

Πήραν με τις πέτρες τις καφετέριες της Καλαμάτας!

Με ένα ανόητο και ταυτόχρονα επικίνδυνο παιχνίδι διάλεξαν για να γεμίσουν τις κενές ώρες τους διασκεδάζοντας δυο ανήλικοι μαθητές, που κρύφτηκαν σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο στο κέντρο της Καλαμάτας και άρχισαν να… «βομβαρδίζουν» με πέτρες τις καφετέριες της περιοχής!

Από τύχη και μόνο δεν τραυματίστηκε κάποιος από τους θαμώνες που άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι για να αποφύγουν τις πέτρες, όταν μια από αυτές έσπασε ένα ποτήρι σε ένα από τα τραπέζια! Κάποιοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που άρχισαν έρευνες για να εντοπίσουν το σημείο όπου κρύβονταν οι δράστες.

Πολύ σύντομα, ξετρύπωσαν κρυμμένους μέσα στο χώρο ενός παλιού θερινού κινηματογράφου έναν 14χρονο και έναν 15χρονο, οι οποίοι παραδέχθηκαν ότι πετούσαν τις πέτρες “για… πλάκα” και προσήχθησαν στην Ασφάλεια. Εκεί κλήθηκαν οι γονείς τους και οι αστυνομικοί τους έκαναν, χωρίς να σχηματίσουν δικογραφία σε βάρος των ίδιων ή των παιδιών τους, αφού δεν υποβλήθηκαν μηνύσεις σε βάρος των δυο ταραχοποιών.
 
ΠΗΓΗ