ΠολιτισμόςΑρχείο

Θεσμός η ποδηλατάδα του Άργους

Όταν ανελλιπώς με πολύ μεγάλη συμμετοχή διοργανώνεις για 8 χρόνια μια εκδήλωση, τότε πράγματι, όχι μόνο στα λόγια αλλά στην πράξη πρόκειται για Θεσμό. Αυτό φαίνεται ενόχλησε κάποιους που βλακωδώς θέλησαν να σαμποτάρουν γράφοντας πως αναβάλλεται λόγω καιρού». Η προσπάθειά τους έπεσε όπως ήταν φυσικό στο κενό και πάνω από 500 ποδηλάτες απαίτησαν για μια ακόμα φορά ποδηλατοδρόμους στο Άργος.

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Αργολίδας “Ορθοπεταλιές” σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Άργους – Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α.-Μ.), στο πλαίσιο του εορτασμού της ευρωπαϊκής ημέρας χωρίς αυτοκίνητο, διοργάνωσαν με τους φίλους του ποδηλάτου, μικρούς και μεγάλους για 8η συνεχόμενη χρονιά ποδηλατοβόλτα στην πόλη του Άργους, την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου.

Όσοι ενήλικες επιθυμούσαν μετά το τέλος της ποδηλατοβόλτας ακολούθησαν τις Ορθοπεταλιές για καφέ στους Μύλους.

Θα πρέπει να τονιστεί η πολύ καλή συνεργασία με την τροχαία του Άργους που αυτήν την φορά έδωσε το καλύτερο εαυτό της για την προστασία των ποδηλατιστών απ τα ΙΧ. Εξίσου θα πρέπει να τονιστεί πως για μια ακόμα φορά σε διοργάνωση των «Ορθοπεταλιών» δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα και μικροί μεγάλοι ικανοποιημένοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη ποδηλατοβόλτα.