Site icon Αρχείο anagnostis.org

Συλλαλητήριο Π.Α.ΜΕ στο Ναύπλιο

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας συμμετέχει στο συλλαλητηριο του Π.Α.ΜΕ την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου στις 6.30 στην Πλατεία Καποδίστρια στο Ναύπλιο.

“Το Ασφαλιστικό και τα Εργασιακά αποτελούν τα βασικά πεδία, όπου η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεδιπλώνει  μετά τις εκλογές την αντεργατική – αντιλαϊκή της πολιτική. Σταθερά και μεθοδικά εφαρμόζουν τα βάρβαρα μέτρα των Μνημονίων που έχουν ήδη νομοθετηθεί και μας ετοιμάζουν και νέα που θα πέσουν βροχή το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ταυτόχρονα, προωθεί τη δική της αντιασφαλιστική πολιτική, που, πέρα από την εφαρμογή των σχετικών νόμων και των προαπαιτούμενων που συμφώνησε με ΕΕ – ΔΝΤ.που ψήφισε τους προηγούμενους μήνες, προβλέπει και ένα νέο, ακόμα πιο αντιδραστικό «μοντέλο» στο Ασφαλιστικό.

Η κοροϊδία τους με τα περιβόητα «ισοδύναμα» δίνει και παίρνει. ενώ παίρνονται μέτρα για πιο σκληρή φορολόγηση των λαϊκών νοικοκυριών, ιδιωτικοποιήσεις, νέες περικοπές σε δημόσιες δαπάνες κ.λπ.

Εναντιωνόμαστε στο πώς διαμορφώνεται η κατάσταση και καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους νέους να αντιπαλέψουμε με οργάνωση και αγώνα τα βάρβαρα μέτρα.

Όλοι στο Συλλαλητήριο με το Π.Α.ΜΕ.!”

 

Exit mobile version