ΚοινωνίαΑρχείο

Ξεκινά ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης στο Άργος

Η έναρξη της ομάδας θα γίνει το Σάββατο 10 Οκτωβρίου με την ψυχολόγο Ελισάβετ Γεωργίου.

“Θεωρώντας ως βασικό «συστατικό» της θεραπευτικής αγωγής την καλύτερη δυνατή ψυχολογική κατάσταση του ασθενή, την άνοιξη του 2006 ξεκινήσαμε την πρώτη ομάδα ψυχολογικής υποστήριξης και 10 χρόνια τώρα υποστηρίζουμε με επαγγελματισμό, σεβασμό και συνέπεια τους ασθενείς μας ατομικά ή ομαδικά.

Στόχος της ομάδας είναι οι ασθενείς να μοιραστούν θέματα που τους απασχολούν και να πάρουν τη στήριξη που χρειάζονται για να μπορέσουν με αισιοδοξία και πίστη στον εαυτό τους να αντιμετωπίσουν όχι μόνο την ασθένειά τους αλλά και ότι τους απασχολεί. Γιατί….μέσα στην ομάδα τα προβλήματα διαιρούνται και οι χαρές πολλαπλασιάζονται!

Την ομάδα συντονίζει η ψυχολόγος κα Ελισάβετ Γεωργίου και οι συνεδρίες πραγματοποιούνται κάθε δεύτερο Σάββατο 16:00 – 18:00 στα γραφεία του συλλόγου μας Γούναρη 47 στο Αργος. 

Εκτός από την ομάδα, ο σύλλογος παρέχει τη δυνατότητα στα μέλη του να έχουν και ατομικές συναντήσεις με την ψυχολόγο προκειμένου να συζητηθούν πιο συγκεκριμένα θέματα που τους απασχολούν σχετικά με την ασθένεια.

Προσκαλούμε τους ασθενείς της περιοχής μας να συμμετάσχουν στην ομάδα αλλά και όσους γνωρίζουν ασθενείς να τους ενημερώσουν για τη λειτουργία της ομάδας και τις δράσεις του Συλλόγου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 2751068858.”