Site icon Αρχείο anagnostis.org

Αναζητείται 41χρονος για κλοπή σε σπίτι στην Ερμιονίδα

Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες 9.10.2015 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου στην οποία συνελήφθησαν 43 άτομα. Επιπλέον, εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, μία περίπτωση κλοπής σε οικία ημεδαπής, που έγινε χθες (9.10.2015), σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου, σε βάρος ενός 41χρονου ημεδαπού, για κλοπή, ο οποίος αναζητείται. 

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 883 άτομα, εκ των οποίων 665 ήταν ημεδαποί και 218 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 728 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 134 άτομα, από τα οποία 84 ήταν ημεδαποί και 50 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 43 άτομα. 

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν: 

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 382 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού, μία παράβαση για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, μία παράβαση για στέρηση αδείας εργασίας και δύο παραβάσεις για διατάραξη κοινής ησυχίας, ενώ κατασχέθηκαν: 

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς. 
 

Exit mobile version