ΠολιτισμόςΑρχείο

Εκλογές στην Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου “Πύλη Πολιτισμού Ναυπλίου” ενημερώνει, πως την Κυριακή 01/11/2015 και ώρα 17:00 – 19:00μμ. στα γραφεία του συλλόγου (Αχ Παράσχου 4-Πρόνοια-Ναύπλιο), θα γίνει η ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ η οποία θα συνέλθει, σύμφωνα με το άρθρο 10 του καταστατικού. 

Επίσης μετά την Γενική συνέλευση, θα διεξαχθούν οι ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ για την ανάδειξη ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ του συλλόγου, για την περίοδο 2015-2018 και εκλογή Νέας Ελεγκτικής Επιτροπής για την ίδια περίοδο. Οι εκλογές θα διεξαχθούν στο χώρο του συλλόγου.

Αποβλέποντας στην ανανέωση του Δ.Σ. του συλλόγου, παρακαλούμε όσα από τα μέλη αλλά και μη μέλη που επιθυμούν να γίνουν, αναγνωρίζουν την προσφορά του συλλόγου προς την πόλη και διαθέτουν ελάχιστο χρόνο, να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ. (έως και την Παρασκευή 30/10/15), προκειμένου ο σύλλογος να συνεχίσει την μέχρι σήμερα αξιόλογη προσφορά του.

Γνωρίζοντας ότι όλοι έχουμε περιορισμένο χρόνο, πιστεύουμε ότι μπορούμε, αλληλέγγυοι να πράξουμε πολιτιστικό και κοινωνικό έργο, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.