Τέσσερις αθλήτριες του Διομήδη στην προεθνική

Τέσσερις αθλήτριες του Διομήδη κάλεσε με έγγραφό της η Ομοσπονδία Χειροσφαίρισης Ελλάδας,προκειμένου να παραστούν σε προπόνηση της Προεθνικής Ομάδας (Κλιμάκιο Παγκορασίδων Α’), υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού προπονητή κύριου Δημήτρη Σκάρλου, το Σάββατο 17 Οκτωβρίου στο Ο.Α.Κ.Α.

Πρόκειται για τις αθλήτριές μας Δέσποινα Αναγνωσταρά, Λυδία Κωτσιοπούλου, Έλλη Μαυρόγιαννη και Αντρεάνα Τσιούλου, οι οποίες για πρώτη φορά θα συμμετέχουν σε προπόνηση Προεθνικής ομάδας.

Το νεοσύστατο γυναικείο τμήμα του Διομήδη, κλείνοντας τον πρώτο χρόνο επίσημης λειτουργίας του , επιβραβεύεται για την οργάνωση και τις προσπάθειές του με αυτήν την τιμή.

Η προπονήτρια των αθλητριών Αρετή Ταλάντζη δήλωσε:
«Είναι μια ευχάριστη είδηση για εμάς. Στον λίγο καιρό που λειτουργεί το γυναικείο τμήμα μας οι αθλήτριές μας διακρίθηκαν και επιλέχθηκαν στην προεθνική ομάδα, δείχνοντας οτι είναι εκκολαπτόμενες “λύκαινες” και ακολουθούν τα χνάρια των υπολοίπων διακριθέντων αθλητών του συλλόγου. Μέσα από τη δουλειά και την επιμονή είμαι σίγουρη πως στο μέλλον θα προκύψουν κι άλλες αθλήτριες μας και γιατί όχι, να δούμε και κάποιες στην εθνική ομάδα».