ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Ανασυγκρότηση του συνδυασμού του κάνει ο Κωστούρος

Τις «εσωκομματικές» δυνάμεις του επιχειρεί να μετρήσει ο Δημήτρης Κωστούρος ένα χρόνο μετά την εκλογή του, καλώντας όσους ήταν υποψήφιοι με τον συνδυασμό του “Ναύπλιο. επόμενη μέρα” ή τον στήριξαν προεκλογικά, σε μια μάζωξη κλειστού τύπου, διαμηνύοντας ότι τους έχει ανάγκη όλους.

Χωρίς να έχει κανέναν δίπλα του στο πάνελ, ευχαρίστησε όσους τον βοήθησαν να ανέλθει στη δημοτική αρχή και αναγνώρισε ότι αυτό οφείλεται σε όλους, λέγοντας:

– «Η παράταξη είχε  ανθρώπους που πάλεψαν για να μαζευτούν 10.800 ψήφοι και εγώ σήμερα να είμαι Δήμαρχος. Δεν τους πήρα μόνος μου, έτρεξαν όλοι μαζί μου και αυτό τους το οφείλω. Είναι όλοι τους πολύ σημαντικοί και το αναγνωρίζω, τους υπολογίζω όλους. Η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη. Αν δεν υπήρχατε εσείς εγώ δεν θα είχα κάνει το όνειρο μου πραγματικότητα και γι αυτό σας ευχαριστώ».

Παράλληλα μέσω όσων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, ο κος Κωστούρος απευθύνθηκε στους δημότες «να φέρουν τα αιτήματά τους στον Δήμο για να τα υπηρετήσουμε. Η λέξη  διάκριση στο λεξιλόγιο όλων εμάς  που κατέχουμε θέσεις ευθύνης στον Δήμο, δεν υπάρχει», είπε.