ΚοινωνίαΑρχείο

Συμβολική πεζοπορία “Αλληλεγγύης” (Photos & Video)

Απο την συμβολική πεζοπορία,πριν λίγο στον λόφο Ασπίδας,μαζί με τον σύλλογο ΣΥ.ΚΑ.ΦΙ.ΑΡ “Η αλληλεγγύη” Άργους.

Το βίντεο και οι σχολιασμοί ανήκουν στον κ. Τάσο Ταραντίλη. Ο περίπατος ξεκίνησε από τα γραφεία του συλλόγου στη Γούναρη 47 μέχρι το λόφο του πρ. Ηλία και κατάληξη στην πλατεία του Αγ. Πέτρου.

Συμμετείχαν οι “Δεσμοί αίματος” για την εγγραφή νέων εθελοντών αιμοδοσίας και ενημέρωση για τη δωρεά μυελού τον οστών. Στην πλατεία του Αγ. Πέτρου τους υποδέχτικε η μουσική συντροφιά των “Q10 & friends” με τους: Δημήτρη Ταλαρούγκα, Δημήτρη Μπιτζή και Στράτο Διαμαντή. Οι εθελόντριες προσεφέραν κεράσματα παραγωγής τους.

Η εκδήλωση προωθεί: Τη συλλογικότητα, τη συντροφικότητα απέναντι στη γυναίκα που νοσεί ή έχει νοσήσει. Την αξία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού. Την ευαισθητοποίηση των νέων. Την προώθηση του εθελοντισμού..

 

Απο την συμβολικη πεζοπορια,πριν λιγο,λοφο Ασπιδος,μαζι με τον συλλογο να τι ο Αργουςς.βεβαια το λεω και στο βιντεο,αλλη μια φορα απωνγες.θλιβεροι σαλτιμπαγκοι,θεαματων της υποκριτικης πλατειας.Ελατε τωρα πλατει.χοροι απο τον στρατο Διαμαντη,γιΑ ολα αυτα τα παιδια αγωνιστες

Posted by Τασος Ταραντιλης on Friday, October 16, 2015