ΠολιτικήΑρχείο

Απολογισμός και δράσεις της Λαϊκής Ενότητας στην Αργολίδα

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 του Οκτώβρη στο εργατικό κέντρο ΝΑΥΠΛΙΟΥ η συνέλευση της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ με θέματα τον απολογισμό των εκλογών και το σχεδιασμό δράσεων για το επόμενο διάστημα.

Ο σ. Θανάσης Πετράκος εισηγήθηκε την απόφάση της Πολιτικής Γραμματείας της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ και ακολούθησαν τοποθετήσεις και προτάσεις από μέλη της πολιτικής επιτροπής Αργολίδας της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.

Στην εισήγηση και στις τοποθετήσεις επισημάνθηκε η σκληρότητα των μέτρων του τρίτου μνημονίου που υλοποιεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ με την στήριξη και των άλλων μνημονιακών κομμάτων που θα έχουν ως αποτέλεσμα την παραπέρα φτωχοποίηση των λαϊκών στρωμάτων , των αγροτών και των μικρομεσαίων.

Τονίστηκε ότι η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ θα αναλάβει κάθε πρωτοβουλία για να χτιστεί ένα πλατύ λαϊκό μέτωπο που θα αντιπαλέψει και θα ανατρέψει αυτές τις πολιτικές παρουσίαζοντας παράλληλα το εναλλακτικό της σχέδιο.

Τέλος προτάθηκαν δράσεις σε τοπικό επίπεδο και αναδείχτηκε προσωρινή συντονιστική επιτροπή με 13 μέλη για την οργανωτική συγκρότηση της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ στην Αργολίδα.