ΠολιτισμόςΑρχείο

Οι όψεις του φανταστικού έρχονται στο Ναύπλιο

Το ένα και μοναδικό φεστιβάλ στην Ελλάδα για την λογοτεχνία του φανταστικού, η εκδήλωση που έγινε θεσμός από την αγάπη του κόσμου, έρχεται με δεκάδες συγγραφείς και βιβλία, για ακόμα μια φορά, για να σας ταξιδέψει στα σαγηνευτικά μονοπάτια της λογοτεχνίας.

Οι Όψεις του Φανταστικού 2015″ έρχονται και φέτος στο Ναύπλιο το Σάββατο στις 21 Νοεμβρίου από τις 6.30 το απόγευμα στο γνώριμό τους στέκι, το Circulo.

Το φεστιβάλ διοργανώθηκε για πρώτη φορά το 2011 και έχει καταφέρει να γίνει θεσμός που σε συνδυασμό, με τα «Βραβεία Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven,» τις «Λογοτεχνικές Λέσχες για την Λογοτεχνία του Φανταστικού των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές», τις Ανθολογίες Λογοτεχνίας του Φανταστικού «Θρύλοι του Σύμπαντος» και το περιοδικό «Συμπαντικές Διαδρομές,» θα μπορέσει να δημιουργήσει τις δομές και τις βάσεις για την ανάπτυξη της λογοτεχνίας του φανταστικού στην Ελλάδα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διατίθενται προς πώληση όλα τα βιβλία που θα παρουσιαστούν ενώ θα γίνουν και κληρώσεις με πλούσια δώρα. Η εκδήλωση διοργανώνεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές.

Το Πρόγραμμα της εκδήλωσης:

18:00 

Λουάνες της Κιάρας Καλουντζή

18:15 
Hide and seek της Φράνση Παπουτσάκη

18:30 
Noctus της Λένας Κικίδου

18:45 
Η Σταχτομπούτα και ο Σπιρτούλης του Χάρη Λιανού

19:00 
Κι όμως επέζησα και Όταν εκείνη ζωγράφιζε το φως της Λιλής Χελιώτη 

19:15 
Όνειρο της Σοφίας Ζαρκαλή

19:30 
Εξιλέωση του Γιώργου Κωστόπουλου

19:45 
Η ψηφιακή επιπολαιότητα του έρωτα του Γιώργου Περισανίδη

20:00 
Γύμνασμα του Νίκου Κυριακίδη

20:15 
Άλφα όπως Αθανασία και Έψιλον όπως Εμμονή της Ειρήνης Φράγκου

20:30 
Η τριλογία του Ορφέα του Γιώργου Μπιλικά

20:45 
Σκοτεινές ιστορίες της Ματίνας Μαντά