ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Κουβέντιασαν για το μέλλον της νεολαίας της Επιδαύρου

Επίσκεψη και συζήτηση στο γραφείο του Δημάρχου Επιδαύρου κ. Κώστα Γκάτζιου, είχε ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ασκληπιείου Γιάννης Παρασκευόπουλος, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα των νέων της περιοχής, την ανεργία, την εκπαίδευση, την αγροτική πολιτική και τους νέους αγρότες, την Σ.Ε.Κ. Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Επιδαύρου που βρίσκεται στον Άγιο Δημήτριο για τον αθλητισμό και τα γήπεδα τα οποία ακόμα δεν έχουν ολοκληρωθεί και τέλος την οικονομική κατάσταση και την στασιμότητα που υπάρχει στην ανάπτυξη και τα έργα λόγω οικονομικής κρίσης που επικρατεί στο Δήμο μας.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ Κώστας Γκάτζιος, αφού άκουσε με προσοχή τις απόψεις και τις προτάσεις του Προέδρου του ΤΟ.ΣΥ.Ν. τον ενημέρωσε ότι οι οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή μας και γενικά στην Ελλάδα δεν αφήνουν περιθώρια να εφαρμόσει το Πρόγραμμά του ως Δημοτική Αρχή.

Όμως, ήδη έχουν γίνει σημαντικά βήματα και προσπαθεί ο ίδιος και η Δημοτική Αρχή να διεκδικήσουν για τον τόπο μας.

Τέλος, δεσμεύτηκε ο Δήμαρχος ότι κάνει και θα συνεχίσει να κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα με συντονισμό και με πρόγραμμα όλα αυτά που χρειάζονται για το Δήμο και την νεολαία της περιοχής.