ΟικονομίαΑρχείο

Ο έντυπος ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ προβάλει δωρεάν τις επιχειρήσεις των συνδρομητών του !

Όταν διάφοροι απλά εύχονται να ξεπεραστεί η κρίση, ο έντυπος «Αναγνώστης Πελοποννήσου» δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και την ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας όλων των επιχειρήσεων, πράγμα που του αναγνωρίζεται από πολλούς επιχειρηματίες του νομού.

Όλοι πλέον γνωρίζουν πως δεν έχουν στα χέρια τους μια ακόμα εφημερίδα, αλλά έναν φίλο που τους στηρίζει και στηρίζεται σε αυτούς. Ας κάνουμε πράξη ότι αλληλοϋποστηριζόμενοι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε κάθε κρίση.

 

 

Αν επιθυμείτε κι” εσεις να φιλοξενήσουμε δωρεάν σε αυτή την θεματική ενότητα της εφημερίδας τη δική σας δραστηριότητα ή επιχείρηση, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στο 27520 22257 ή να στείλετε μια καλή φωτογραφία (χώρος εργασίας, βιτρίνα, εκδήλωση κλπ) καθώς και μια μικρή περιγραφή της δραστηριότητας, μαζί με τη διεύθυνση, το τηλέφωνο και το όνομα του ιδιοκτήτη.

 

*Τηρείται σειρά προτεραιότητας, Το κείμενο και η φωτογραφία μπορεί αν μην γίνουν αποδεκτά, αν δεν ανταποκρίνονται στο πνεύμα και τη φιλοσοφία του εγχειρήματος. Το αφιέρωμα δεν αποτελεί διαφήμιση, αλλά παρουσίαση τοπικών δραστηριοτήτων και δεν θα γίνεται όταν η ύλη της εφημερίδας και η επικαιρότητα δεν το επιτρέπουν.