ΠολιτικήΑρχείο

Συγχαρητήρια επιστολή Ανδριανού προς τον Ερυθρό Σταυρό Ναυπλίου

Ο Γιάννης Ανδριανός με αφορμή την ανθρωπιστική αποστολή διάσωσης προσφύγων στην Λέσβο απέστειλε συγχαρητήρια επιστολή προς τον Πρόεδρο κ. Ιωάννη Ηλιόπουλο, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τα στελέχη και τους εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
Παρακαλώ δεχθείτε, και μεταφέρετε εκ μέρους μου στους Εθελοντές Σαμαρείτες του Περιφερειακού Τμήματος Ναυπλίου του Ελληνικού Ερυθρού του Ναυπλίου, τα θερμά μου συγχαρητήρια για την συμμετοχή σας στην ανθρωπιστική αποστολή διάσωσης προσφύγων στην Λέσβο.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύετε έμπρακτα την ακλόνητη προσήλωση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου και την έμπρακτη υπηρέτηση του ανθρωπιστικού ιδεώδους.

Η αξιέπαινη, συνεπής και ουσιαστική συμβολή σας στην αντιμετώπιση τόσο του προσφυγικού δράματος που εκτυλίσσεται στις ακτές τις πατρίδας μας, όσο και των συνεπειών της κρίσης που πλήττει την κοινωνία μας αυτά τα χρόνια είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση, μια στάση ζωής που δικαίως έχει κερδίσει την αναγνώριση και την ευγνωμοσύνη όλων μας”.

Να σημειώσουμε πως ο Ερυθρός Σταυρός Ναυπλίου έχει προαναγγείλει ότι θα αποστείλει και επιπλέον άτομα στην περιοχή ώστε να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.