ΑυτοδιοίκησηΑρχείο

Όλο το Άργος χωρίς νερό

Πάλι έμεινε από νερό το Άργος και μάλιστα αυτή τη φορά όλη η πόλη. Το νερό έχει σταματήσει να τρέχει στις βρύσες των σπιτιών από τις 4 τα ξημερώματα, όταν έσπασε ο κεντρικός αγωγός που περνάει έξω από το πρώτο δημοτικό σχολείο.

Προκειμένου να επιδιορθωθεί η βλάβη η ΔΕΥΑΡΜ αναγκάστηκε να διακόψει την παροχή από την δεξαμενή του Αγίου Γεωργίου.

Ανακοίνωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχει γίνει, όπως δεν έγινε και το απόγευμα της προηγούμενης Τρίτης που είχε ξανακοπεί το νερό. (προφανώς το γραφείο Τύπου δεν λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα και τα απογεύματα και ο δήμος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον τομέα της ενημέρωσης).

Έτσι, αναγκάστηκε ο ίδιος ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος να χρησιμοποιήσει τον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook για να ενημερώσει όσους διαβάσουν από τους διαδικτιακούς του φίλους την ανάρτηση που έκανε, σχετικά με το τι συνέβη. Παράλληλα τους καλεί να ενημερώσουν και τους γνωστούς τους παίρνοντας τηλέφωνα:

– «Σας παρακαλώ ενημερώστε όσους μπορείτε για να ξέρουν τι ακριβώς συμβαίνει. Ευχαριστώ πολύ.!! Παιδιά ενημερώστε με τηλέφωνο αυτούς που δεν έχουν φεις μπουκ. Σας ευχαριστώ πολύ !»

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δήμαρχος «Είναι όλα τα συνεργείο μας εκεί και πολεμάνε για να το φτιάξουν. Υπολογίζουν ότι κατά τις 1 με 2 θα έχουμε νερό».

Την προηγούμενη Τρίτη είχε μείνει και πάλι για πολλές ώρες χωρίς νερό το Νότιο Τμήμα της πόλης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν και τραγελαφικές καταστάσεις, όπως στα κομμωτήρια της πόλης που οι κομμώτριες έλουζαν τις πελάτισσες με εμφιαλωμένο νερό.