ΑθλητισμόςΑρχείο

Νέος προπονητής ο Μαγκαφίνης για την Ερμιονίδα

Παρελθόν για την Ένωση Ερμιονίδας είναι πλέον ο Κώστας Καλογιαννίδης και την θέση του στον πάγκο παίρνει ο Δημήτρης Μαγκαφίνης. 

Η λύση της συνεργασίας της Ερμιονίδας με τον Κώστα Καλογιαννίδη ήρθε μετά την ήττα από τον Παναργειακό, καθώς η Ένωση ύστερα από εφτά αγωνιστικές βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση έχοντας 6 βαθμούς ενώ είναι στην προτελευταία θέση του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας μαζί με τον Ηρακλή Ψαχνών.

Όπως ανακοινώνει η Ένωση Ερμιονίδας:

«Η Α.Ε.Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Μαγκαφίνη για την θέση του προπονητή. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1968 στη Θάσο. Στην προπονητική του καριέρα έχει εργαστεί στην Ζάκυνθο, Κόρινθο, Παναργειακό, Αστέρα Μαγούλας, Ορφέα Ελευθερούπολης και τελευταίο σταθμό το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, ενώ στο παρελθόν έχει καθίσει στον πάγκο της ομάδας μας από τις 5 Μαρτίου 2012 έως τις 6 Ιουλίου 2012. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν και μόνο επιτυχίες στο έργο του.»

Για την αποχώρηση Καλογιαννίδη η ομάδα αναφέρει:

«Tο Δ.Σ. της Αθλητικής Ένωσης Ερμιονίδας ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Κώστα Καλογιαννίδη και τον βοηθό του Χ. Πενταρβάνη κοινή συναινέσει. Σημαντικό ρόλο στην λύση της συνεργασίας έπαιξαν οι οικογενειακές υποχρεώσεις του κυρίου Καλογιαννίδη.

Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την μέχρι τώρα προσφορά του και την άψογη συνεργασία του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».