ΚοινωνίαΑρχείο

Διάλεξη του ορθοπεδικού Κωνσταντίνου Κουτούζου στον Δαναό

Την  Κυριακή  29  Νοεμβρίου 2015 και ώρα 6.30 μ.μ.  στην αίθουσα  διαλέξεων  του  Συλλόγου  Αργείων «ο Δαναός» θα ομιλήσει: ο Κωνσταντίνος Κουτούζος – Ορθοπεδικός  Χειρουργός με θέμα: «Βλαισσός Μέγας Δάκτυλος – κότσι».

Θα προβληθούν σχετικές διαφάνειες και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ποιός είναι ο Κων/νος Κουτούζος:

 Φοίτησε από το 1982 έως το 1988 στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τον Αύγουστο του 1989 έως τον Νοέμβριο του 1990 εξεπλήρωσε την Υπηρεσία Υπαίθρου ως Αγροτικός Ιατρός στο Π.Ι. Καστάνιτσας Κυνουρίας στο νομό Αρκαδίας και εφημερεύοντας στο Κ.Υ. ΄Αστρους.

Στις 14/11/1990 διορίστηκε ως ειδικευόμενος στη Β΄ Χειρουργική Κλινική του Π.Γ.Ν.Α. Κωνσταντοπούλειου Νοσοκομείου « Η Αγία ΄Ολγα» Νέας Ιωνίας, όπου συμπλήρωσε τον χρόνο της ειδικότητας στη Γενική Χειρουργική.

Από το 1991 έως και το 1995 ήταν ειδικευόμενος στην Ε΄ Ορθοπεδική Κλινική του Π.Γ.Ν.Α. Ασκληπιείου Νοσοκομείου Βούλας.

Από 1/9/1993 έως 31/3/1994 μετεκπαιδεύτηκε στο Νοσοκομείο RUSH  Presbyterian St. Luke’s Medical Center στο Σικάγο των Η.Π.Α. στις ολικές αρθροπλαστικές ισχίου και γόνατος υπό τον Καθηγητή J.O.Galante, όπου έλαβε τον τίτλο του « Research Fellow» στο τμήμα της Ορθοπεδικής Χειρουργικής.

Το 1996 έλαβε την ειδικότητα του Ορθοπεδικού Χειρουργού και εργάστηκε ως Επιμελητής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών και στη συνέχεια στην Ευρωκλινική Αθηνών έως το 1999.

Από τον Ιανουάριο του 1999 έως σήμερα διατηρεί ιατρείο στη Διεύθυνση Νικηταρά 37 στο ΄Αργος και είναι συνεργάτης Δ/ντής Ορθοπεδικής Κλινικής στο Μετροπόλιταν Θεραπευτήριο Αθηνών.

Έχει πολυάριθμες επιστημονικές εργασίες και ανακοινώσεις σε συνέδρια και επιστημονικά περιοδικά του εξωτερικού και της Ελλάδας.