ΠολιτισμόςΑρχείο

Σαν να μην πέρασε μια μέρα – Η ιστορία του 1ου ΕΠΑΛ Άργους

Το νέο κινηματογραφικό πουλέν του 1ου ΕΠΑΛ Άργους είναι η μικρού μήκους ταινία “Σαν να μην πέρασε μια μέρα” η οποία βραβεύτηκε το Σάββατο στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό με θέμα “Η Ιστορία του Σχολείου μου”.

Η ταινία των μαθητών είναι ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο (timeline) και παρουσιάζει την καθημερινότητα και τις δράσεις του 1ου ΕΠΑΛ Άργους και 1ου EK Άργους τα τελευταία 10 χρόνια. Οι μαθητές των τελευταίων χρόνων συγκέντρωσαν το πολύτιμο αυτό υλικό και το αξιοποίησαν, δημιουργώντας μια ταινία με τις αναμνήσεις τους. Έδωσαν τον τίτλο “Σαν να μην πέρασε μια μέρα” από το τραγούδι του Κώστα Λειβαδά και του Γιώργου Δημητριάδη που ερμήνευσαν υπέροχα και αφιέρωσαν στους μαθητές, ο Κώστας Λειβαδάς και η Ελένη Τσαλιγοπούλου στην συναυλία που διοργάνωσε το σχολείο τον περασμένο Φεβρουάριο στο Μπουσουλοπούλειο Θέατρο Άργους.

ΠΑΡΑΓΩΓΗ: ΤΟΜΕΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ 1ου ΕΠΑΛ ΑΡΓΟΥΣ
ΑΦΗΓΗΣΗ: ΣΦΥΝΔΙΛΗ ΜΑΡΩ
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΗΧΟΥ: ΜΑΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΠΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΤΣΟΥΡΚΑΝ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΟΝΤΑΖ-ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ:ΜΑΖΟΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΧΑΤΖΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΠΟΥΛΗΣ ΤΑΚΗΣ, ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΣΓΚΟΥΝΙ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΕΛΜΠΑΣ

To time lapse video της εισαγωγής είναι μια ευγενική προσφορά του παλιού μας μαθητή και τεχνικού κινηματογράφου Κώστα Μαρλαγκούτσου.