Σε συνολικά 19 αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία της χώρας θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο μέσω τεχνολογιών 3G/4G/Wi-fi, δηλαδή τεχνολογία που, μεταξύ άλλων, θα διευκολύνει την εγκατάσταση ψηφιακών εφαρμογών ξενάγησης και περιήγησης. Οι παραπάνω παροχές θα γίνουν πραγματικότητα μετά την αποδοχή, από πλευράς ΚΑΣ, της σχετικής πολιτιστικής χορηγίας από γνωστή εταιρία τηλεπικοινωνιών.
Μεταξύ των αρχαιολογικών χώρων που θα προσφέρονται οι εν λόγω υπηρεσίες συγκαταλέγονται η Επίδαυρος και οι Μυκήνες. Ο όμιλος που παρέχει την χορηγία θα αναλάβει τον σχεδιασμό και τις μελέτες για την ανάπτυξη του δικτύου υποδομών, τα έξοδα εγκατάστασης και κατασκευής τους, την επίβλεψη λειτουργίας τους, καθώς και τις εργασίες συντήρησης. Σε κάθε χώρο θα γίνεται αυτοψία, ενώ η μελέτη θα υποβάλλεται προς έγκριση στα αρμόδια όργανα του υπουργείου Πολιτισμού.
Συγκεκριμένα η προσφορά αφορά το Ακρωτήρι Θήρας, τη Δήλο, το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, την Ακρόπολη, την Αρχαία Ολυμπία, το Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, την Ακρόπολη Λίνδου, την Κνωσό, τους Δελφούς, την Επίδαυρο, το Σούνιο, την Ακρόπολη Μυκηνών, τη Σπιναλόγκα, τους Βασιλικούς Τάφους Αιγών, τη Δωδώνη, την Αρχαία Κόρινθο και το Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
Πιλοτικά θα λειτουργήσει αρχικά στο Ακρωτήρι Θήρας, στη Δήλο, στο Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου και στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο, ενώ από τον εκπρόσωπο της εταιρείας δεν αποκλείστηκε η δυνατότητα επέκτασης της χορηγίας και σε άλλους χώρους, πλην των 19 προαναφερθέντων.