ΠολιτικήΑρχείο

Μπόλαρης και Γκιόλας σε συσκευαστήρια της Αργολίδας

Συναντήσεις με εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου της Αργολίδας είχε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης που περιόδευσε σε συσκευαστήρια πορτοκαλιών.

Συνοδευόμενος από το βουλευτή Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ  Γιάννη Γκιόλα επισκέφθηκαν συνεταιριστικές και ιδιωτικές μονάδες ενώ είχαν  συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τάσο Χειβιδόπουλο.


Μπόλαρης: Θα έχουμε ανοιχτή γραμμή με τους  παραγωγούς

Σε δηλώσεις του ο  Αναπληρωτής υπουργός κ. Μπόλαρης  τόνισε μεταξύ άλλων ότι “στην καρδιά του Αργολικού κάμπου, την ώρα της συλλογής των πορτοκαλιών, την ώρα της εξαγωγής, είμαστε εδώ για να μιλήσουμε με τους παραγωγούς και να ακούσουμε τα θέματα που τους απασχολούν.

Η Ελλάδα θα βγει από την κρίση  με ποιοτική, πιστοποιημέν , παραγωγή, με την αύξηση του ακαθάριστου εθνικού προϊόντος.  Είναι άμεση προτεραιότητα η στήριξη των αγροτών, υπάρχουν ζητήματα , τα ακούσαμε, θα έχουμε ανοιχτή γραμμή με τους  παραγωγούς και τους εκπροσώπους τους” τόνισε ο κ. Μπόλαρης και πρόσθεσε ότι  “η ανάπτυξη δεν είναι σύνθημα, θέλει δουλειά και συνεχείς παρεμβάσεις, για να έχουμε σύντομα αποτελέσματα”.


Γκιόλας: Με ποιότητα θα πάμε μπροστά

Από την  πλευρά του ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας ευχαρίστησε τον Αναπληρωτή Υπουργό για τη σημερινή του επίσκεψη και για το ουσιαστικό του ενδιαφέρον για τον αγροτικό κόσμο.

Όπως δήλωσε ο κ. Γκιόλας “υπάρχει μια οψιμότητα στην παραγωγή ,αλλά αυτό δεν εμποδίζει τις υγιείς συνεταιριστικές και ιδιωτικές επιχειρήσεις να προχωρήσουν στην τυποποίηση με δυναμισμό και εξωστρέφεια,  τροφοδοτώντας τις διεθνείς αγορές, με ποιοτικά και αναβαθμισμένα προϊόντα.

Στόχος θα πρέπει να είναι η ποιοτική παραγωγή που θα βοηθήσει σημαντικά τον αγροτικό πληθυσμό και την ελληνική οικονομία γενικότερα. Πρέπει λοιπόν με κέφι και δυναμισμό να κινηθούμε και στον αγροτικό τομέα, να κατακτήσουμε τις αγορές με ανταγωνιστικά προϊόντα, έτσι ώστε να βγούμε, σταδιακά από την κρίση” κατέληξε ο κ. Γκιόλας.