Οι Μυκήνες συνδέονται ψηφιακά, αποκτώντας δωρεάν Wi Fi. Έτσι λοιπόν ο επισκέπτης στον τάφο του βασιλιά θα έχει την ευκαιρία να απαθανατίσει την στιγμή και να την μοιραστεί απευθείας στο facebook, το twitter ή το instagram.
Η υπηρεσία που προσφέρεται με τη μορφή πολιτιστικής χορηγίας γνωστής εταιρίας τηλεπικοινωνιών και ίντερνετ, θα περιλαμβάνει την δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο μέσω τεχνολογιών 3G/4G/Wi-fi, δηλαδή τεχνολογία που, μεταξύ άλλων, θα διευκολύνει την εγκατάσταση ψηφιακών εφαρμογών ξενάγησης και περιήγησης.
Ο όμιλος που παρέχει την χορηγία θα αναλάβει τον σχεδιασμό και τις μελέτες για την ανάπτυξη του δικτύου υποδομών, τα έξοδα εγκατάστασης και κατασκευής τους, την επίβλεψη λειτουργίας τους, καθώς και τις εργασίες συντήρησης.
Μεταξύ των 19 αρχαιολογικών χώρων που θα προσφέρονται οι εν λόγω υπηρεσίες συγκαταλέγονται οι Μυκήνες και η Επίδαυρος. Οι υπόλοιποι είναι οι: Ακρωτήρι Θήρας, Δήλος, Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου, Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο Αθηνών, Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, Ακρόπολη, Αρχαία Ολυμπία, Αρχαιολογικό Μουσείο Ηρακλείου, Ακρόπολη Λίνδου, Κνωσός, Δελφοί, Σούνιο, Σπιναλόγκα, Βασιλικοί Τάφοι Αιγών, Δωδώνη, Αρχαία Κόρινθος και Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης.
Η πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος θα ξεκινήσει από το Ακρωτήρι Θήρας στη Δήλο, το Παλάτι Μεγάλου Μαγίστρου και στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο. Οι εκπρόσωποι της εταιρείας δεν αποκλείουν την δυνατότητα επέκτασης της χορηγίας και σε άλλους αρχαιολογικούς χώρους στο μέλλον.