ΑθλητισμόςΑρχείο

Μπουρλοτιέρισσα και η Ερμιονίδα

Ο Κανάρης Χίου ήρθε στην Ερμιόνη με σκοπό να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εντός έδρας ήττα από τον Παναργειακό, όμως εισέπραξε τρίμπαλο.

Η Ένωση Ερμιονίδας, σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με τις προηγούμενες μέτριες εμφανίσεις που την έχουν αφήσει αρκετά πίσω βαθμολογικά, επικράτησε με σκορ 3-0 της χιώτικης ομάδας που έχει το όνομα του γνωστού μπουρλοτιέρη της επανάστασης του 1821.

Το ματς διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου και ουσιαστικά απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα από τα πρώτα κιόλας λεπτά, καθώς στο 15′ η Ένωση Ερμιονίδας ήταν ήδη μπροστά με 2-0. Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν ο Μιχαλάκης και ο Σκεντεράι και οΣχοινάς.

Ένωση Ερμιονίδας ( Δημ.Μαγκαφίνης) : Πονηρός, Τζιέρης, Σαμαράς, Γκίτζιας, Μπιμπσίδης, Νταμαρλής, ( 74΄Παλαιοπάνος), Σκεντεράι, Μαρίνης, Τριμπόνιας, ( ( 81΄Σχοινάς), Μιχαλάκης, Τριανταφύλλου ( 62΄Πλαστουργός).

Κανάρης Χίου ( Μ. Παπαδόπουλος) : Κωττατής, Λέσι ( 62΄Ζεράι), Μονιάρος ( 57΄Μεταξής), Γρίπος, Γιοβανάκης, Μελέκος, Σεζένιας, Βαιντερλής, Μπάμπος, ( 36΄λ.τρ. Γκαμάγκας), Κωστάλλας, Αλεξανδρόπουλος.