Site icon Αρχείο anagnostis.org

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο

66 συλλήψεις και 281 παραβάσεις

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, καθώς και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε χθες (11.12.2015), εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 867 άτομα, εκ των οποίων 675 ήταν ημεδαποί και 192 ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε 753 οχήματα.
 
Επιπλέον, προσήχθησαν 98 άτομα, από τα οποία 68 ήταν ημεδαποί και 30 ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 40 άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

 
Επιπλέον εξιχνιάστηκε, από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων, μία περίπτωση κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 9.12.2015, σε τοπική κοινότητα Δήμου Μονεμβασίας Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ανήλικου ημεδαπού, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 314 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τρεις παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και πέντε παραβάσεις για στέρηση άδειας λειτουργίας μουσικών οργάνων, ενώ κατασχέθηκαν:

 
  Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.
 
 

Exit mobile version