ΑθλητισμόςΑρχείο

Αισιόδοξος ο Μπολάνο για το μέλλον του Παναργειακού (Video)

Ο προπονητής του Παναργειακού Ρομπέρτο Μπολάνο έκανε τον απολογισμό της χρονιάς σε συνέντευξη που έδωσε δύο μέρες πριν το σημερινό ντέρμπι με την Σπάρτη. Ο προπονητής των “Λύκων” που είναι από τους πρωτεργάτες της φετινής πολύ καλής πορείας της ομάδας (ανεξάρτητα από την σημερινή έκβαση του αγώνα), εξηγεί πως οι απώλειες στο τέλος του 2015 οφείλονται κυρίως στη κούραση των παικτών που δεν είχαν ξεκινήσει προετοιμασία και ότι το πρωτάθλημα δεν κρίνεται ποτέ τον Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο αλλά την άνοιξη.

Ο Ρομπέρτο Μπολάνο τόνισε επίσης την πίστη του στην ομάδα και στο υλικό που υπάρχει, προαναγγέλοντας παράλληλα και νέες προσθήκες, ενώ θεωρεί αντιεπαγγελματική τη συμπεριφορά κάποιων παικτών να ζητήσουν να φύγουν ενώ έχουν συμφωνήσει για ένα χρόνο και από τη στιγμή που η διοίκηση είναι απόλυτα συνεπής απέναντί τους στο οικονομικό.

Το “παράπονό” του έχει να κάνει με την παρουσία των φιλάθλων, σημειώνοντας πως περίμενε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, μεγαλύτερη στήριξη και λιγότερη γκρίνια, που θα πρεπε να ξέρει πάντως πως αποτελεί χαρακτηριστικό του Έλληνα.

Σε ότι αφορά τον σημερινό εκτός έδρας δύσκολο αγώνα με την Σπάρτη, πιστεύει πως η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, θα παλέψει το παιχνίδι, όπως άλλωστε κάνει (και θα κάνει) με όλα τα ματς.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο προπονητής του Παναργειακού: