ΡεπορτάζΑρχείο

Οι φωτογραφίες του τρόμου στα Ίρια, όταν το κύμα μπήκε στα σπίτια

Τρομερές εικόνες κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στην παραλία των Ιρίων, όταν το κύμα μπήκε κυριολεκτικά μέσα στα σπίτια.

Η μανιασμένη θάλασσα το βράδυ του Σαββάτου, ανέβηκε τον παραλιακό δρόμο και χτύπαγε μανιασμένα τις παραλιακές ιδιοκτησίες προκαλώντας τεράστιες ζημιές σε σπίτια και καταστήματα.

Εφιάλτης έγινε για μια ακόμα φορά η θάλασσα στην παραλία των Ιρίων. Το κύμα μπήκε στα σπίτια το βράδυ του Σαββάτου και οι ιδιοκτήτες ανήμποροι να κάνουν οτιδήποτε, απλά παρακολουθούσαν την περιουσία τους να καταστρέφεται. Οι θυελλώδεις άνεμοι είχαν ως αποτέλεσμα να φουσκώσει η θάλασσα, να περάσει τον παραλιακό δρόμο και να μπει μέσα στα σπίτια.

 

Συνεργεία του δήμου Ναυπλίου έφτασαν στην περιοχή για να καθαρίσουν τον παραλιακό δρόμο ώστε να είναι προσβάσιμος αλλά και για να βοηθήσουν με όποιον τρόπο χρειάζεται τους κατοίκους.

 

Ανάλογα φαινόμενα παρατηρήθηκαν σε όλο το παραλιακό μέτωπο, από το Τολό μέχρι τα Ίρια, όπως για παράδειγμα στην Πλάκα Δρεπάνου, όπου κι εκεί η θάλασσα ανέβηκε στο δρόμο που γέμισε με πέτρες, προκαλώντας ζημιές.

Video με τις καταστροφικές συνέπειες από την μανία της θαλασσοταραχής

Το πρόβλημα με την διάβρωση της ακτής στα Ίρια και σε όλο το παραλιακό μέτωπο δεν είναι καινούργιο. Πολλές φορές έχει επαναληφθεί και οι ντόπιοι «κλαίνε» τις περιουσίες τους.

 

Διαβάστε Επίσης:

– Το κύμα έσκαγε μέσα στα σπίτια, προκαλώντας καταστροφές στα Ίρια

– Καταστροφική η κακοκαιρία για την Αργολίδα

– Video με τις καταστροφικές συνέπειες από την μανία της θαλασσοταραχής