ΚοινωνίαΑρχείο

Αγρότες διαμαρτυρήθηκαν έξω από την εφορία Ναυπλίου

Καθημερινά στον αγώνα οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της Αργολίδας, που βρίσκονται αντιμέτωποι ίσως με την σοβαρότερη απειλή που έχουν βρεθεί ποτέ, αφού ο προτεινόμενος νόμος για το ασφαλιστικό σε συνδυασμό με το φορολογικό, σηματοδοτούν κατ’ ουσίαν το τέλος του μικρομεσαίου παραγωγού στην Ελλάδα.

Ο Αγροκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας έκανε σήμερα το μεσημέρι (21/1/2016) παράσταση διαμαρτυρίας στην είσοδο της ΔΟΥ Ναυπλίου. Οι συγκεντρωμένοι αγρότες και κτηνοτρόφοι κρατούσαν πανό που έγραφε «Οργάνωση και Αγώνας ενάντια στην πολιτική του ξεκληρίσματος Κυβέρνησης – ΕΕ». Παράλληλα φώναζαν συνθήματα κατά του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου που προτείνει η κυβέρνηση.

Την Παρασκευή το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου θα συμμετάσχει στη σύσκεψη της Γραμματείας Αργολίδας του ΠΑΜΕ για την προετοιμασία της απεργίας, ενώ το Σάββατο 23 Γενάρη είναι προγραμματισμένο το μεγάλο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ που θα καταλήξει στο χώρο που είναι παρατεταγμένα τα τρακτέρ στην πλάστιγγα Δαλαμανάρας.
 
(Φώτο αρχείου)