Site icon Αρχείο anagnostis.org

Απεργούν οι δημοσιογράφοι

Απεργούν οι δημοσιογράφοι

Ο Αναγνώστης Πελοποννήσου και το anagnostis.org σεβόμενοι την σχετική απόφαση της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου- Ηπείρου- Νήσων, συμμετέχει στην πανελλαδική 24ωρη απεργία της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου 2016 που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ. Η απεργία θα διαρκέσει από τις 6 το πρωί της Πέμπτης 28/1 έως τις 6 το πρωί της Παρασκευής 29/1, και σε αυτό το διάστημα δεν θα πραγματοποιηθεί καμία ανάρτηση στο site.

Να σημειώσουμε πως το φύλλο της εφημερίδας «Αναγνώστης Πελοποννήσου» αυτής της εβδομάδας έχει ήδη εκδοθεί και κυκλοφορεί κανονικά από σήμερα Πέμπτη 28/1. 

Όπως αναφέρει η ΕΣΗΕΠΗΝ σε ανακοίνωσή της:

« Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου- Ηπείρου- Νήσων καλεί τα μέλη της να συμμετάσχουν  στην πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου 2016 που κήρυξε η ΠΟΕΣΥ.

Η απεργία, από τις 06.00 της Πέμπτης 28/1 έως τις 06.00 της Παρασκευής 29/1, κηρύσσεται σε όλα τα έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά), την ΕΡΤ και τα άλλα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ της χώρας, καθώς και στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και τα γραφεία Τύπου.

Οι δημοσιογράφοι απεργούμε απαιτώντας:

 
Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ:

 

Exit mobile version