ΑθλητισμόςΑρχείο

Κυπελλούχος Αργολίδας ο Παναργειακός

Με τα τέρματα των Φασούλη (88′) και Τσόφλιου (92′), ο Παναργειακός κέρδισε την Ένωση Ερμιονίδας και κατέκτησε το φετινό κύπελλο ερασιτεχνών Αργολίδας.

Ο τελικός έλαβε χώρα στο ΔΑΚ Άργους, και όπως ήταν φυσικό ο Παναργειακός αισθανόμενος πιο άνετα λόγω γηπέδου, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων με την Ερμιονίδα, καλοστημένη, να προσέχει περισσότερο τα νώτα της και να προσπαθεί να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις. Η είσοδος στο παιχνίδι του Νικλητσιώτη αντί του Χαρίτου στο 54′ αποδείχθηκε καθοριστική, καθώς ήταν αυτός που εκτέλεσε τα φάουλ από τα οποία προήλθαν τα γκολ της ομάδας του.
 

Οι κυριότερες φάσεις:

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία καταγράφηκε στο 6′ για την Ερμιονίδα όταν από πλάγια αριστερά ο Σαλταπίδας γύρισε στο πρώτο δοκάρι, έκανε την προβολή ο Ανδριόπουλος, απέκρουσε ο Παπαδόπουλος κι απομάκρυναν οι αμυντικοί του Παναργειακού.

Στο 88’ φάουλ του Νικλητσιώτη από δεξιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και με προβολή από κοντά ο Φασούλης έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Ερμιονίδας προς τον επόπτη Βλαχο και προκλήθηκε διακοπή με αψιμαχίες μεταξύ παικτών των δυο ομάδων.

Στο 91’ ο Σαλταπίδας διεκδίκησε με τον Γεωργίου μεγάλη μπαλιά, ο επιθετικός της Ερμιονίδας έπεσε ζητώντας πέναλτι, ο διαιτητής δεν έδειξε παράβαση. 

Στο 93’ από φάουλ του Νικλητσιώτη από αριστερά, ο Τσόφλιος με κεφαλιά πηδώντας ψηλότερα από όλους έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Οι Συνθέσεις:

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Μπολάνο): Παπαδόπουλος, Ρότα, Γεωργίου, Κολλαράς, Γεωργίου, Γκάβρικ, Πούτσης, Γκίνο, Χαρίτος (54’ Νικλητσιώτης), Τσόφλιος, Γκατιάγκα, Παντελής

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Μουράτης, Σκεντεράι, Σαμαράς, Παυλίδης, Μπιμπισίδης, Κιοσές, Στάικος, Μαρίνης, Ανδριόπουλος, Μιχαλάκης, Σαλταπίδας