ΑθλητισμόςΑρχείο

Σεμινάριο Κριτών στο Κουνγκ φου

Σεμινάριο κριτών Ταολού πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στην έδρα της Ελληνικής ομοσπονδίας Κουνγκ Φου  στο κλειστό γυμναστήριο της Πάλης στα Α΄. Λιόσια.

Δάσκαλοι από συστήματα που εκπροσωπούν, παρουσίασαν και ανέλυσαν στους κριτές τα βασικά χαρακτηρίστηκα του στυλ τους, έτσι ώστε οι κριτές στα επερχόμενα διασυλλογικά και ιδιαίτερα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα να έχουν καλύτερη γνώση στη διαφορετικότητα των συστημάτων.
 

Ο sifu Λαμπάδας Θεόδωρος εκπροσωπώντας το στυλ του Choy Lee Fut, εξήγησε τα σημεία που πρέπει οι κριτές να δείξουν ιδιαίτερη  προσοχή. Στους βασικούς βηματισμούς, στην κινησιολογία, στη ροή, στο μαχητικό πνεύμα, και τη δομή των Ταολού.

Τα μέλη και αθλητές που συμμετείχαν  στο σεμινάριο από τις σχολές Choy Lee Fut είναι: ο Πανόπουλος Βαγγελης, η Λαμπάδα Μαρία του Θεοδώρου, η Λαμπάδα Μαρία του Χρήστου, ο Σταθόπουλος Γεώργιος, και ο Παναγιωτάκης Δημήτρης.
 

Από πλευράς της σχολής Choy Lee Fut θεωρείται ότι συτή είναι η αρχή για να μπει μία σειρά στα συστήματα και ένα «ξεκαθάρισμα» και γι’ αυτό το λόγο δίνονται συγχαρητήρια στη τεχνική επιτροπή της ομοσπονδίας για αυτή την συνάντηση.