ΚοινωνίαΑρχείο

Πρωτοφανής καραμπόλα στην διασταύρωση του Λάλουκα

Μία αναπάντεχη σύγκρουση σημειώθηκε κατά τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας μεταξύ πέντε αυτοκινήτων στον δρόμο Ναυπλίου – Άργους.

Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε όταν η οδηγός του ενός αυτοκινήτου που κατευθυνόταν από Άργος προς Λάλουκα, επιχείρησε να στρίψει στην διασταύρωση προς το χωριό, όταν χτυπήθηκε από τον πίσω από αυτήν οδηγό και στη συνέχεια αφού βγήκε από την πορεία της συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενο όχημα που είχε κατεύθυνση από Ναύπλιο προς Άργος. Αυτό με τη σειρά του χτυπήθηκε από πίσω από άλλους διερχόμενους οδηγούς, δημιουργώντας έτσι καραμπόλα και από τις δύο κατευθύνσεις!

Το ευτύχημα είναι ότι δεν θρηνήσαμε θύματα, καθώς από την σφοδρή σύγκρουση υπήρξαν μόνο τραυματισμοί και σοβαρές υλικές ζημιές.

Ο δρόμος, όπως είναι φυσικό, παρέμεινε κλειστός μέχρι να ολοκληρωθεί η απομάκρυνση των εμπλεκόμενων οχημάτων, ενώ οι τραυματίες διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο. Στα τέσσερα από τα πέντε εμπλεκόμενα αυτοκίνητα έχουν προκληθεί σοβαρές υλικές ζημιές και χρειάστηκαν γερανοί για να τα απομακρύνουν.