ΠολιτικήΑρχείο

Ο Ανδριανός φέρνει τα ψηφίσματα του Καμπόσου στη βουλή

Ο Γιάννης Ανδριανός κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Αναφορά προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλη Αποστόλου και τον Υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο με θέμα το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών για το αγροτικό.

Όπως σημειώνεται στο σχετικό κείμενο: «Με την παρούσα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών για το αγροτικό ζήτημα που αφορά την πλειονότητα των πολιτών της περιοχής και δη την τρέχουσα περίοδο με τις επικείμενες αλλαγές που προωθεί η Κυβέρνηση και σας καλώ να εξετάσετε τις θέσεις, τα επιχειρήματα και τις προτάσεις που διατυπώνονται σε αυτό».

Επίσης κατατέθηκε αναφορά προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Νίκο Φίλη και για το δεύτερο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους-Μυκηνών υπέρ της παραμονής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο.

Όπως επισημαίνεται: «Με την παρούσα Αναφορά σας κοινοποιώ συνημμένως ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους-Μυκηνών υπέρ της παραμονής του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Ναύπλιο και σε συνδυασμό με τις προηγούμενες σχετικές παρεμβάσεις μου για το θέμα, σας καλώ να ανταποκριθείτε στο ομόθυμο και δίκαιο αυτό αίτημα ολόκληρης της Αργολίδας».

Να σημειώσουμε πως ήδη η απάντηση Φίλη για το θέμα έχει καθυστερήσει, αν και οι οιωνοί είναι μάλλον θετικοί για την παραμονή του τμήματος στο Ναύπλιο.