ΚόσμοςΑρχείο

Πήγαινε Αθήνα με το ποδήλατο γιατί δεν είχε λεφτά για λεωφορείο και του κόψανε και κλήση!

Ένας φτωχός Τρικαλινός ξεκίνησε να πάει στην Αθήνα με ποδήλατο γιατί δεν είχε λεφτά για λεωφορείο και του κόψανε κλήση 200 ευρώ για κίνηση στο οδόστρωμα!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το trikalanews.gr τον άτυχο ποδηλάτη στο ύψος του Αλμυρού, τον είχε το 2012 σταματήσει έλεγχος της Τροχαίας και του βεβαίωσε κλήση 200 ευρώ επειδή κυκλοφορούσε σε Εθνική Οδό. Η ιστορία ήρθε στο φως τώρα καθώς ο άνθρωπος αυτός, ο οποίος δεν έχει καθόλου εισοδήματα, απειλείται με κατάσχεση του μόνου περιουσιακού του στοιχείου, του ποδηλάτου του.
 

«Πήγαινα στην Αθήνα με το ποδήλατο γιατί δεν είχα χρήματα να πάρω το λεωφορείο», δηλώνει ο ποδηλάτης, ενώ η απίστευτη περίπτωση του, έφτασε στο σημείο να επικοινωνήσει ο Δημοτικός Σύμβουλος Τρικκαίων Θεόδωρος Σπανός με τον Δήμαρχο Αλμυρού. Ο τελευταίος ήρθε σε επαφή με τις Υπηρεσίες του και δεν πίστευε στα μάτια του όταν είδε την κλήση αντιλαμβανόμενος ότι δεν του κάνανε πλάκα…
 

Η κλήση που φέρνει ημερομηνία του 2012, έφερε το προειδοποιητικό ειδοποιητήριο του Δήμου Αλμυρού προς τον ποδηλάτη με το οποίο απειλείται τώρα με κατάσχεση για ποσό 252 ευρώ με τις προσαυξήσεις.

«Μόνο το …ποδήλατο έχω και ούτε ένα ευρώ. Φοβάμαι τι θα συμβεί», δηλώνει απελπισμένα ο ποδηλάτης.