ΚοινωνίαΑρχείο

Το ΠΑΜΕ ναυλώνει λεωφορεία από Αργολίδα για Αθήνα

Το ΠΑΜΕ Αργολίδας για την διευκόλυνση των εργαζομένων που επιθυμούν να διαδηλώσουν, αποφάσισε να ναυλώσει λεωφορεία που θα αναχωρήσουν το Σάββατο (13/2) το πρωί με προορισμό την Αθήνα όπου αύριο είναι προγραμματισμένη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ στο πλευρό των αγροτών που ήδη βρίσκονται εκεί.

Θα αναχωρήσουν λεωφορεία από Αργολίδα από τα εξής σημεία:  
06: 50 το πρωί  από πλατεία Ν. Κίου 
07:05 από ΔΕΗ στο Ναύπλιο 
07:30 από σταθμό ΟΣΕ στο Άργος

Το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αργολίδας δηλώνει τη συμετοχή του σε αυτήν την κινητοποίηση δηλώνοντας: «Οι αγρότες δε θα είναι μόνοι τους! Οι ιδιωτικοί υπάλληλοι και οι εργαζόμενοι όλων των κλάδων είναι στο πλευρό τους. Διαδηλώνουμε μαζί τους στην Αθήνα ενάντια στην κυβερνητική πρόταση για το ασφαλιστικό! Για να μην περάσει η διάλυση της κοινωνικής ασφάλισης!»   

Και συνεχίζει: «Διαδηλώνουμε ενάντια στην πολιτική της κυβέρνησης που διαλύει και  ξεκληρίζει τους αγρότες, που τσακίζει τους εργαζόμενους. Ο αγώνας είναι κοινός!»   

«Δεν ανεχόμαστε να μας έχουν στη δουλειά ως τα βαθιά γεράματα, με συμβολικές συντάξεις, με ελάχιστες υπηρεσίες υγείας, πρόνοιας, επαγγελματικής προστασίας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το σωματείο. 

Και καταλήγει: «Δεν ανεχόμαστε τους μισθούς των 300 και 400 ευρώ, την ανεργία που τσακίζει τους νέους, τα λουκέτα στα μαγαζιά των μικρών εμπόρων.»