ΚοινωνίαΑρχείο

Κρυμμένος σε καλαμιές εντοπίστηκε ο δράστης της άγριας δολοφονίας στον Πύργο

Συνελήφθη ο 51χρονος που το μεσημέρι του Σαββάτου δολοφόνησε με έξι μαχαιριές γείτονά του στον Πύργο Ηλείας. Οπως έχει γίνει γνωστό, για άγνωστη αιτία έως τώρα, πλησίασε το θύμα και του κατάφερε τέσσερις μαχαιριές στην πλάτη, ενώ μόλις ο άτυχος 48χρονος έπεσε στο δρόμο, τον μαχαίρωσε άλλες δύο φορές.

Αμέσως μετά, ο δράστης πήρε το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε, αλλά το όχημά του εντοπίστηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου. Τελικά, η αστυνομία κατάφερε να τον εντοπίσει, κρυμμένο ανάμεσα σε καλαμιές.

 

Το χρονικό του εγκλήματος:

Ο 48χρονος μηχανικός αυτοκινήτων έπεσε νεκρός από τις έξι μαχαιριές που του κατάφερε πισώπλατα ο 51χρονος γείτονάς του. Ο δράστης μετά το πρώτο χτύπημα επιχείρησε να αποτελειώσει το θύμα του, ενώ αυτό ψυχορραγούσε στην άσφαλτο.

Όλα συνέβησαν περίπου στις 3.30 το μεσημέρι του Σαββάτου όταν ο δράστης περίμενε να επιστρέψει σπίτι και τον μαχαίρωσε πισώπλατα δύο φορές. Το θύμα έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτο. Ο δράστης τότε γονάτισε και τον έπληξε ακόμα δύο φορές στην πλάτη. Σηκώθηκε και έκανε δύο τρία βήματα μπροστά για να φύγει, όμως επέστρεψε και πάλι και του κάρφωσε άλλες δυο φορές το μαχαίρι στην πλάτη. Στη συνέχεια γύρισε στο σπίτι του πήρε μια βαλίτσα με πράγματα, μπήκε στο αυτοκίνητό του και τράπηκε σε φυγή.

Το φονικό συνέβη μπροστά στα έκπληκτα μάτια καταστηματαρχών και κατοίκων της περιοχής οι οποίοι είδαν και περιέγραψαν στους αστυνομικούς μια προς μια τις κινήσεις του δράστη. Μόλις αυτός απομακρύνθηκε κάλεσαν άμεσα το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία. Οι διασώστες έκαναν ότι μπορούσαν για να μεταφέρουν γρήγορα το θύμα στο νοσοκομείο, όπου λίγο αργότερα κατέληξε, αφού οι έξι μαχαιριές είχαν πλήξει ζωτικά του όργανα.