ΠολιτισμόςΑρχείο

Sold out για Βαλτινό και Μακρυπούλια στο Άργος

Ένα καταπληκτικό διήμερο απόλαυσαν οι πολίτες του δήμου Άργους Μυκηνών στη νεότευκτη Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος».

Ο πολυχώρος αυτός φιλοξένησε την Παρασκευή  και το Σάββατο 12 & 13 Φεβρουαρίου με μεγάλη επιτυχία  την ανατρεπτική θεατρική κωμωδία  «Ήρθες και θα μείνεις» των Ρενέ Τέιλορ και Τζόζεφ Μπολόνια. Ο Γρηγόρης Βαλτινός και η Ζέτα Μακρυπούλια μας απέδειξαν στο σανίδι πως ο Όσκαρ Ουάιλντ  είχε δίκιο όταν είπε «Αρκεί ένα λεπτό για να ερωτευτείς, μια ώρα για να συμπαθήσεις και μια μέρα για να αγαπήσεις».
 

Την θεατρική παράσταση παρακολούθησε πλήθος κόσμου καθώς υπήρξε «sold out» και τις δύο μέρες που παρουσιάστηκε στο φιλοθεάμων κοινό, μεταξύ τους αρκετοί άνθρωποι του θεάτρου και των τεχνών που έμειναν φανερά ευχαριστημένοι από την ποιότητα της παράστασης όσο και από το σεβασμό και την ποιότητα που προσδίδει και ο χώρος σε αυτή την έκφανση τέχνης.
 

Εκλεκτοί καλεσμένοι όπως ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος, ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης αλλά και πλήθος αιρετών και πολιτών που ήρθαν για να παρακολουθήσουν την παράσταση συνεχάρηκαν τον υπεύθυνο της αίθουσας Νίκο Δελή (Δημοτικό σύμβουλο του δήμου Άργους Μυκηνών) για την ευκαιρία που δίνει στους πολίτες να παρακολουθήσουν τέτοιου βεληνεκούς θεατρικές παραστάσεις και του έδωσαν ευχές για μια καλή επιλογή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος».