ΚοινωνίαΑρχείο

Άμεση ανάγκη για ακτινολόγους στο Νοσοκομείο Ναυπλίου

Η συνταξιοδότηση και η εγκυμοσύνη των ακτινολόγων του νοσοκομείου Ναυπλίου έχει δημιουργήσει κενό το οποίο για να καλυφθεί χρειάζεται να προκηρυχθούν τουλάχιστον δύο θέσεις Τεχνολόγου-Ακτινολόγου για τη Ν.Μ. Ναυπλίου.

Για το θέμα κατέθεσε ερώτηση ο Γιάννης Ανδριανός απευθυνόμενος προς τον Υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Το πρόβλημα της έλλειψης σε Τεχνολόγους-Ακτινολόγους που ήδη αντιμετώπιζε το Ακτινολογικό  Τμήμα της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου λόγω της μη αναπλήρωσης συνταξιοδοτηθέντων, οξύνθηκε ακόμη περισσότερο λόγω εγκυμοσύνης δύο Τεχνολόγων-Ακτινολόγων με αποτέλεσμα να καθίσταται αδύνατη η πλήρης κάλυψη του προγράμματος των εφημεριών που αντιστοιχούν στη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου από το Ακτινολογικό Εργαστήριο, καθώς επίσης και η καθημερινή του λειτουργία.

Δεδομένης συνεπώς της ανάγκης άμεσης ενίσχυσης του Ακτινολογικού με τουλάχιστον δύο Τεχνολόγους-Ακτινολόγους καθώς και προκήρυξης τουλάχιστον δύο θέσεων Τεχνολόγου-Ακτινολόγου για τη Νοσηλευτική Μονάδα Ναυπλίου,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1. Σε ποιες άμεσες ενέργειες θα προβεί για την κάλυψη των κενών σε Τεχνολόγους-Ακτινολόγους για την απρόσκοπτη λειτουργία του ακτινολογικού εργαστηρίου της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου».