ΑθλητισμόςΑρχείο

Νέες επιτυχίες για τους αθλητές από την Αργολίδα στο Κουνγκ-φού

Για άλλη μια φορά οι αθλητές της σχολής μας απέδειξαν ότι η προπόνηση και η σοβαρή δουλειά που γίνεται αποδίδουν καρπούς. Οι αθλητές της σχολής Choy Lee Fut σημείωσαν σημαντικές επιτυχίες στις κατηγορίες Proam  και Sanda, στο 2ο Διασυλλογικό πρωτάθλημα της Ελληνικής ομοσπονδίας Γουσού Κουνγκ-φού που πραγματοποιήθηκε στις 20 και 21 Φεβρουαρίου στο κλειστό στάδιο Βαρέων αθλημάτων των Α. Λιοσίων.
 

Αναλυτικά: ο μικρός αθλητής Μπρούσαλης Παναγιώτης σε αγώνα εμπειρίας  κέρδισε τον αντίπαλο του, κερδίζοντας τους 2 γύρους από τους τρεις.

Η αθλήτρια Μπρούσαλη Ελίνα έμεινε στη δεύτερη θέση αφού έχασε και τους δύο γύρους από την σαφώς ανώτερή της και πιο έμπειρη αντίπαλο, αποκομίζοντας όμως σημαντικές εμπειρίες.
 

Η αθλήτρια Λαμπάδα Μαρία στον πρώτο της  αγώνα και μετά από απουςία 2 χρόνων, έλαβε μέρος στο αγώνισμα του proam sanda κάνοντας παρά πολύ καλή εμφάνιση. Κέρδισε τον πρώτο γύρο και έχασε τον δεύτερο.

Στον τρίτο γύρο λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη του αγώνα τραυματίστηκε από ρίψη (εδώ αξίζουν συγχαρητήρια στην αντίπαλο της για την τεχνική ρίψη που της έκανε) αναγκάζοντας τον γιατρό να διακόψει τον αγώνα και έτσι η αθλήτριά αποχώρησε και υποχρεώθηκε σε ήττα.
 

Ο αθλητής Δεδεμπίλης Κων/νος στον αγώνα του, κέρδισε και τους δύο πρώτους γύρους  και πήρε την 1η θέση.

Ο αθλητής Λαμπάδας Κων/νος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση αφού κατέκτησε την 1η  θέση της κατηγορίας ανάμεσα σε 8 αντίπαλους, κερδίζοντας 3 αντίπαλους για να φτάσει μέχρι και τον τελικό, παίζοντας συνολικά 8 γύρους.
 

Τέλος ο αθλητής Κωσταλάμπρος  Βατίστας μετά από μεγάλη απουσία λόγω των υποχρεώσεων (πολυτεχνείο) επανήλθε δυναμικά συμμετέχοντας για πρώτη φορά σε αγώνα santa ( πλήρους επαφής ) κερδίζοντας τον αντίπαλό του. Έχασε τον πρώτο γύρο αλλά κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι παίρνοντας τους άλλους δύο. Να σημειώσουμε ότι ο Βατίστας λόγω της διαμονής του στην Αθήνα κάνει προπονήσεις στο σύλλογο του κ. Ελευθερίου.
 

Επίσης στο σώμα διαιτησίας Ταολού συμμετείχαν οι: Λαμπάδα Θ. Μαρία, Λαμπάδα Χ. Μαρία, Παναγιωτοπούλου Χριστίνα και Παναγιωτάκης Δημήτρης.