ΑθλητισμόςΑρχείο

Ούτε φέτος κύπελλο – Έχασε στα πέναλτι ο Διομήδης

Συγκλονιστικό παιχνίδι στο Λουτράκι με τον Διομήδη να μένει για ακόμα μια φορά εκτός τελικού του κυπέλλου. Το παιχνίδι κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι έπειτα από δύο δεκάλεπτες παρατάσεις, ενώ θα μπορούσε να είχε διαφορετική έκβαση αν προς το τέλος του δευτέρου ημιχρόνου δεν υπήρχε ανάποδο σφύριγμα από τους διαιτητές, όπου αντί να δώσουν πέναλτι υπέρ του Διομήδη, έδωσαν επιθετικό φάουλ και κατοχή στον Δούκα. 26-26 το σκορ έπειτα από τις δύο παρατάσεις (27-29 πεν.)

Ο Διομήδης ξεκίνησε καλά το ματς, έχοντας σταθερά το προβάδισμα, με τον Δούκα όμως να διατηρείται κοντά στο σκορ. Τα αλλεπάλληλα λάθη των παιχτών του Διομήδη και η μη αξιοποίηση του παίχτη παραπάνω, έδωσαν την δυνατότητα στα εκπαιδευτήρια Δούκα να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι.

Οι παίχτες του Διομήδη το πάλεψαν αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό, κάτι που φάνηκε και στην διαδικασία των πέναλτι όπου αστόχησαν τρεις φορές, σε αντίθεση με τους παίχτες του Δούκα που ήταν πιο ψύχραιμοι. Νευρικό παιχνίδι με τον Δούκα να μην αφήνει τον Διομήδη να τρέξει και να τον κρατάει σε χαμηλό σκορ που ήταν και το ζητούμενο γι’ αυτούς. Καλή εμφάνιση από τους τερματοφύλακες και των δύο ομάδων.

Οι παίχτες του Δούκα πανηγύρισαν σαν τρελοί την πρόκριση και θα διεκδικήσουν το Κύπελλο Ελλάδας στον αυριανό τελικό απέναντι στον Φίλλιπο Βέροιας που επικράτησε του ΙΕΚ Ξυνή Δικέας. Οι παίχτες του Δημήτρη Δημητρούλια γυρίζουν στο Άργος και εστιάζουν πλέον στη συνέχειά τους στο πρωτάθλημα.