ΠολιτισμόςΑρχείο

Άνοιγμα προς τους νέους κάνει ο Δαναός

Ο Σύλλογος Αργείων Δαναός  έχει σημαντική συμβολή στα πολιτιστικά της πόλης του Άργους, μόνο που το κοινό του περιορίζεται κυρίως σε μεγαλύτερες ηλικίες. Γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να κάνει ένα άνοιγμα προς τους νέους, μέσω του προέδρου του Δημήτρη Παπανικολάου, ο οποίος προτείνει τη σύσταση μία άτυπης επιτροπής νέων του Άργους, μέσω της οποίας θα εκφραστούν οι απόψεις της νέας γενιάς πάνω σε θέματα πολιτισμού.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Δαναού: «Στα πλαίσια του εκσυγχρονισμού και της ανανέωσης του Συλλόγου μας, κρίθηκε ότι θα είναι ωφέλιμη για τον Δαναό η ύπαρξη μιας ατύπου επιτροπής νέων της πόλης μας, η οποία θα δρα ανεξαρτήτως και θα απευθύνεται περισσότερο προς τους νέους της πόλης μας, εκφράζοντας τις πολιτιστικές απόψεις της νέας γενιάς».

«Για τον σκοπό αυτό καλώ όσους ενδιαφέρονται για την πρόοδο του Συλλόγου μας να δηλώσουν ότι επιθυμούν την ένταξη τους στην άτυπη αυτή επιτροπή η οποία πολύ θα ωφελήσει το πολιτιστικό και πολιτισμικό γίγνεσθαι της πόλης μας», συνεχίζει ο κ. Παπανικολάου.

Αμφίβολο είναι το κατά πόσο θα καταφέρει να καλυφθεί το χάσμα γεναιών, ωστόσο είμαστε περίεργοι να δούμε τι ανταπόκριση, αλλά κυρίως τι αποτέλεσμα μπορεί να φέρει μία τέτοια πρωτοβουλία.