ΠολιτισμόςΑρχείο

Έμπλεξε τα μπούτια του ο θίασος και οι θεατές τα έριξαν στον ΔΟΠΠΑΤ!

Μία παράσταση που δεν έγινε γιατί απλώς δεν είχε άδεια να γίνει, έγινε αφορμή για την ταλαιπωρία κάποιων θεατών που έσπευσαν την Κυριακή το απόγευμα στο Τριανόν.

Το Θέατρο Σκιών Σπυρόπουλου είχε αρχικά προαναγγείλει ότι θα γίνουν δύο παραστάσεις Καραγκιόζη στο Θέατρο Τριανόν, η μία στις 17:30 και η άλλη στις 19:00. Ωστόσο αργότερα ο ΔΟΠΠΑΤ ενημέρωσε τον θίασο ότι εγκρίνεται η χρήση του χώρου μόνο για την βραδινή παράσταση (19:00) και όχι για την απογευματινή λόγω του Μαραθωνίου και των Καρναβαλικών εκδηλώσεων στη Πρόνοια.

Ο υπεύθυνος του Θιάσου με έγγραφη δήλωση αναγνωρίζει ότι δεν έλαβε υπ ‘όψιν του αυτή την έγκριση και ενημέρωσε το συνεργείο του σύμφωνα με το αρχικό του σχέδιο των 2 παραστάσεων, απογευματινής και βραδινής, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αλαλούμ και να έχουμε παράπονα από τους θεατές που έσπευσαν να παρακολουθήσουν την απογευματινή παράσταση.
 

Η ασυνεννοησία μεταξύ των υπευθύνων του θιάσου και των παρουσιαστών της παράστασης οδήγησε σε αυτή την παρανόηση, αφού την ώρα που υποτίθεται πως ήταν προγραμματισμένη η απογευματινή παράσταση το θέατρο ήταν κλειστό. Και λόγω του φόρτου εργασίας, δεν απαντούσε και κανένας στο τηλέφωνο.

Ο υπεύθυνος του Δημοτικού Θεάτρου, μέλος του ΔΣ του ΔΟΠΠΑΤ κος Μάριος Φιρφιλιώνης, αμέσως μόλις αντιλήφθηκε την ανωμαλία φρόντισε να ανοιχτεί ο χώρος ώστε να μειωθεί στο ελάχιστο η ταλαιπωρία του κοινού.

Τελικά η συμφωνημένη παράσταση πραγματοποιήθηκε, και παρότι ο ΔΟΠΠΑΤ δεν φέρει ευθύνη, προς τιμήν του ζητά συγνώμη για την ανωμαλία που προκλήθηκε σε γονείς και παιδιά και προσβλέπει στην κατανόηση τους λόγω του τεράστιου φόρτου εργασίας που είχε για όλους τους εμπλεκόμενους το διήμερο 5 & 6 Μαρτίου.