ΕκδηλώσειςΑρχείο

Κούκλες-σκιάχτρα θα πλημμυρίσουν το ΔΙΕΚ Άργους

Ένα πρωτότυπο εργαστήριο κατασκευής, εμψύχωσης και γραφής, «Ένα σκιάχτρο μια φορά…» με τις εμψυχώτριες, Μαριάννα Μπούρα, Παναγιώτα Σταυροπούλου και Νικολέττα Ματσιμάνη, θα διεξαχθεί την Τρίτη 5 Απριλίου (16:00) στο Δ.ΙΕΚ Άργους.

Περίληψη:

Μέσα από ένα δημιουργικό εργαστήριο κατασκευής οι εκπαιδευόμενες του τμήματος βοηθού βρεφονηπιοκόμων του Δ.ΙΕΚ Άργους, θα δώσουν ζωή και μορφή σε διάφορα άχρηστα υλικά, φτιάχνοντας κούκλες – σκιάχτρα. Κούκλες από ύφασμα, χαρτόνι, εφημερίδες σε διάφορα μεγέθη θα γεμίσουν την αίθουσα, ενώ η δράση θα ολοκληρωθεί πρώτα με ένα δρώμενο εμψύχωσης της κούκλας και έπειτα με συν-γραφή που θα αφορά την κάθε κούκλα και το χαρακτήρα της.

Τον συντονισμό του εργαστηρίου θα έχουν οι εκπαιδεύτριες Μπούρα Μαριάννα, Σταυροπούλου Παναγιώτα και η διευθύντρια του Δ.ΙΕΚ Ματσιμάνη Νικολέττα.

Βιογραφικά:

– Η Μπούρα Μαριάννα είναι θεατρολόγος, απόφοιτη του τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και ασχολείται με το θέατρο στην εκπαίδευση.

– Η Σταυροπούλου Παναγιώτα είναι νηπιαγωγός και τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου .

– Η Νικολέττα Ματσιμάνη είναι καθηγήτρια γαλλικής φιλολογίας, κάτοχος 2 ΜEd και υποψήφια διδάκτωρ στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.