ΕκδηλώσειςΑρχείο

Το Αναπλιώτικο καρναβάλι σε προ(σ)καλεί να το ανακαλύψεις!

Ανεπανάληπτες στιγμές περιμένουν τον επισκέπτη του Ναυπλίου όταν βρεθεί ανάμεσα στους αρλεκίνους, τους ζογκλέρ, τις κολομπίνες και τα ντόμινο. Το Αναπλιώτικο καρναβάλι δεν είναι σαν όλα τ’ άλλα. Είναι γι’ αυτόν που αναζητά κάτι το διαφορετικό, κάτι που δένει αρμονικά με την φυσιογνωμία της πόλης και έλκει επιρροές από το Βενετσιάνικο παρελθόν της.

Σε κάθε γωνιά παραμονεύουν καρναβαλικές εκπλήξεις που θα σε κάνουν να ονειρευτείς και να ανακαλύψεις την ομορφιά της ψυχής σου. 

Καρναβαλιστές, Μαριονέτες, Φευγάτοι και Ονειροπαρμένοι σε ξέφρενους Διονυσιακούς ρυθμούς σε προ(σ)καλούν να ανακατευτείς μαζί τους σε μία ανεπιτήδευτη καρναβαλική ατμόσφαιρα!


Την Κυριακή 12 Μαρτίου κορυφώνονται οι καρναβαλικές εκδηλώσεις:

Ώρα 17.00

Μαριονέτες  και Καρναβαλιστές πλημμυρίζουν την πόλη με χορούς και σκαμπριόζικα παιχνίδια με το κοινό!!!!! Ανακαλύψτε τους…

Ώρα 18.00

Η Καρναβαλική παρέλαση ξεκινά από τις οδούς Αμαλίας και Σιδηράς Μεραρχίας, περνά τις οδούς Συγγρού και Μπουμπουλίνας για να φτάσει στο λιμάνι (θέση Π).

Καρναβαλιστές……Μαριονέτες…..Φευγάτοι…Ονειροπαρμένοι…..

σε ξέφρενους Διονυσιακούς ρυθμούς και όχι μόνο…με παιχνίδια και πειράγματα συνοδεύουν τον

Ονειροπαρμένο Βασιλιά Καρνάβαλο στο ταξίδι του προς την καύση.

Ανακατευτείτε ανάμεσα τους…

Ώρα 19.30

Ο Αναπλιώτικος Καρνάβαλος μας αποχαιρετά με πολύ μουσική και λιγότερα βεγγαλικά…ένεκα η κρίση…

Ώρα 20.00

Συναυλία από νεανικά σχήματα για νεολαίους και νέους ενήλικες για μέχρι το πρωί ξεφάντωμα!!!!!!!!!

 

Και μην ξεχνάτε σήμερα το βενετσιάνικο καρναβάλι του Ναυπλίου, το σήμα κατατεθέν της πόλης, που πραγματοποιείται το τελευταίο Σαββατόβραδο της αποκριάς, θυμίζοντας σε όλους τις βενετσιάνικες επιρροές που δέχτηκε το Ανάπλι.