ΚοινωνίαΑρχείο

Χωρίς γυμναστή έχει μείνει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους

Μία σημαντική έλλειψη έχει το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους και αφορά σε καθηγητή Φυσικής Αγωγής, κάτι που όπως είναι φυσικό έχει αρνητικές συνέπειες στην εκπαιδευτική διαδικασία. Για το θέμα απευθύνει ερώτηση ο Γιάννης Ανδριανός προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Νίκο Φίλη.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:
«Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους με την συστηματική και υπεύθυνη δουλειά της εκπαιδευτικής του κοινότητας και τη στήριξη των γονέων, πολλοί από τους οποίους  φέρνουν τα παιδιά τους στο σχολείο από άλλες περιοχές, παρά τις συχνά μεγάλες δυσκολίες και τα εμπόδια έχει καθιερωθεί ως πυρήνας δημιουργικότητας και αισιοδοξίας για ολόκληρη την τοπική κοινωνία.

Σήμερα στο Σχολείο δεν υπάρχει καθηγητής Φυσικής Αγωγής, κενό που έχει σημαντικές αρνητικές συνέπειες στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Κατόπιν αυτών και δεδομένης της επιτακτικής ανάγκης να καλυφθεί άμεσα το κενό, αλλά και να ληφθεί πρόβλεψη για το επόμενο σχολικό έτος,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:
1. Με ποιες άμεσες ενέργειες θα καλυφθεί το κενό στη θέση του καθηγητή Φυσικής Αγωγής στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Άργους, αλλά και θα ληφθεί πρόβλεψη για το επόμενο σχολικό έτος».