ΕκδηλώσειςΑρχείο

Ελεύθερη πτήση ποιητών στο Ναύπλιο

Η Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας και ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» διοργανώνουν μια βραδιά ποίησης (21/3, 21:00) στην αίθουσα του Συλλόγου, Σταϊκοπούλου 52 στο παλιό Ανάπλι με τίτλο «Ελεύθερη πτήση Ποιητών».

Πρόκειται για μία εκδήλωση στα πλαίσια του 1ου Πανελληνίου Συμποσίου του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με θέμα «Αργολίδα, ο τόπος της συν-γραφής».

Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο Θεοδόσης Σπαντιδέας, πρόεδρος του Συλλόγου «Ο Παλαμήδης» και Γ. Γραμματέας της Ε.Σ.ΛΑ. Επίσημη προσκαλεσμένη είναι η κοσμήτορας και ψυχή του Συμποσίου Άλκηστις Κοντογγιάννη. 

Στην ποιητική πτήση Θα παρευρίσκονται συγγραφείς, ποιητές και φιλαναγνώστες αφού όλοι μπορούμε να είμαστε «εν δυνάμει ποιητές».

Θα διαβαστούν ποιήματα και θα γίνουν απαγγελίες ποιημάτων με τη συνοδεία κιθάρας, ενώ επίσης ο τραγουδοποιός Νότης Χασάπης θα τραγουδήσει μελοποιημένη ποίηση.

Κατά τη διάρκεια του ποιητικού ταξιδιού οι ποιήτριες μας θα μας αποδείξουν ότι όχι μόνο ποιήματα ποιούν αλλά και μεζεδάκια.

Το ονειρικό ταξίδι θα συμπληρωθεί με ρακή και οίνον, αφού ως γνωστόν «οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου».